Creatief koken met trappist in boekformaat

Het nieuwe kookboek ‘Koken met Trappistenbier’ koppelt aan tien trappisten telkens een voor-, een hoofd- en een nagerecht.

Achel, Chimay, La Trappe, Orval, Rochefort, Westmalle, Westvleteren, en onlangs ook Engelszell, Spencer en Zundert: al die trappistenbieren worden geroemd voor hun hoge kwaliteit en rijke smakenpalet. De chefs van Hotelschool Spermalie wilden tonen dat trappist ook goed smaakt in het bord. Zij gingen met trappistenbier aan de slag en bundelden hun beste recepten in het boek Koken met Trappistenbier.

In het mooi geïllustreerde boek worden aan tien trappisten telkens aan een voor-, een hoofd- en een nagerecht: van chocolademousse met Rochefort tot loempia van zalm en pompelmoes met Orval-sausje. Het boek biedt ook inzicht in hoe de smaak van de trappistenbieren beter tot hun recht komt in combinatie met andere ingrediënten. (DB)

Koken met Trappistenbier kost 27,50€ en komt uit bij Davidsfonds.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content