Cîroc lanceert gelimiteerde wodkafles in ‘Zoolander’-stijl

Mario Testino aan het werk voor Cîroc. © /

De stijlvolle creatie is een samenwerking met de wereldvermaarde fotograaf Mario Testino, naar aanleiding van de release van ‘Zoolander 2’, het vervolg op de filmklassieker.

Cîroc duikt tijdelijk Zoolander-gewijs het nachtleven in. Speciaal voor de release van ‘Zoolander 2’, het vervolg op de culthit die 15 jaar geleden het witte doek veroverde, legt het Franse premium wodkamerk een gracieuze fles in de rekken: in een luxueus, iriserend blauw en geïnspireerd op de ‘Blue Steel’-pose van het flamboyante model Derek Zoolander, het alter ego van acteur Ben Stiller in de prent.

Cîroc lanceert gelimiteerde wodkafles in 'Zoolander'-stijl

De tijdelijke restyling van de klassieke wodkafles is mee het werk van Mario Testino, de 62-jarige invloedrijke fotograaf die in het échte leven ’s werelds grootste modellen op de gevoelige plaat vastlegt.

‘Omdat we intussen al ruim een jaar bezig zijn met de ‘On Arrival’-campagne, wilden we iets vinden dat matchte. Het blauw is een consistente kleur in alle creatieve shoots en ‘Blue Steel’ is de iconische pose van Zoolander. De fles is een perfect huwelijk van beide aspecten,’ aldus het creatieve brein.

Testino verzorgde ook het fotowerk van de campagne.

De stijlvolle fles heeft een gelimiteerde oplage, en is online verkrijgbaar of in een cocktail in bepaalde bars.

Benodigdheden voor een cocktail

3,5 cl Cîroc Vodka

1 cl Blue Curaçao

1 cl limoensap

1 cl suikersiroop

8 cl champagne of cava

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content