Chocopasta die lekker en gezond is? Het kan!

© iStock

Ontdek hier het recept voor chocoladehummus, dat twee van onze favoriete bijgerechten (chocolade en hummus) met elkaar in een smakelijk huwelijk laat treden.

Mensen die Nutella louter als boterhambeleg beschouwen en de pot ’s avonds niet omarmen met een eetlepel in de aanslag: ze zijn bijna uitgestorven. Toch kunnen al die suikers in chocopasta ons sneller vermoeid en neerslachtig doen voelen en we weten allemaal dat transvetzuren niet bepaald onze BFFs zullen worden. Vandaar onze enthousiaste kreten toen we dit recept voor chocoladehummus ontdekte.

Jawel, dat lees je goed: chocoladehummus. Een chocopastavariant waar je aders niet van dichtslibben, die boordevol vezels, proteïnen en antioxidanten zit én waar je minder snel een vol gevoel van krijgt (en dus meer van kan eten)? Om het met de woorden van de grote Torrance Shipman te schrijven: Bring-it-on.

Wij hebben in ieder geval nog nooit een hummusvariant geproefd die niet superlekker is en (we herhalen onszelf:) deze is met chocolade!

Klik hier snel door naar het receptengedeelte van onze website en smul vanavond van aardbeien met chocoladehummus. Of chocoladehummus met crackers. Of gewoon: heel veel chocoladehummus.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content