gf
© gf

Chocoladehuis Boon uit Hasselt heeft speciaal voor Pasen een unieke collectie paaseieren ontworpen. Pronkstuk is ' Secret Garden', een reuzegroot ei met doorkijk naar een uit een sprookjesboek gegrepen tuinkamer met bijhorende vogelnestjes, een ladder, een kruiwagen vol met stro, eekhoorntjes, egels en paashaasjes. Stuk voor stuk gecreëerd in chocolade met de nieuwste technieken en chirurgische precisie. Ook het groene mos en de groene mini-grassprieten verwennen de smaakpapillen.

Meester-chocolatier Patrick Mertens en zijn team schuwden de werkuren niet. Het resultaat oogt verbluffend, weegt 40 kilo en heeft een hoogte van één meter. Voor 2.800 euro komt de chocolade-specialist het ei bij u aan huis leveren (enkel in België uiteraard). Wie dit jaar met Pasen écht wil uitpakken, weet wat te doen.

Het is overigens niet de eerste keer dat Mertens uitpakt met een kunstig chocoladestuk. Naar aanleiding van de expo over de Britse modeontwerper Paul Smith in het Hasseltse Modemuseum creëerde hij een chocoladen korset met knopen in typische Paul Smith-kleuren.

Chocoladehuis Boon uit Hasselt heeft speciaal voor Pasen een unieke collectie paaseieren ontworpen. Pronkstuk is ' Secret Garden', een reuzegroot ei met doorkijk naar een uit een sprookjesboek gegrepen tuinkamer met bijhorende vogelnestjes, een ladder, een kruiwagen vol met stro, eekhoorntjes, egels en paashaasjes. Stuk voor stuk gecreëerd in chocolade met de nieuwste technieken en chirurgische precisie. Ook het groene mos en de groene mini-grassprieten verwennen de smaakpapillen.Meester-chocolatier Patrick Mertens en zijn team schuwden de werkuren niet. Het resultaat oogt verbluffend, weegt 40 kilo en heeft een hoogte van één meter. Voor 2.800 euro komt de chocolade-specialist het ei bij u aan huis leveren (enkel in België uiteraard). Wie dit jaar met Pasen écht wil uitpakken, weet wat te doen. Het is overigens niet de eerste keer dat Mertens uitpakt met een kunstig chocoladestuk. Naar aanleiding van de expo over de Britse modeontwerper Paul Smith in het Hasseltse Modemuseum creëerde hij een chocoladen korset met knopen in typische Paul Smith-kleuren.