Een elegant Delvauxtasje vol exquise chocolaatjes: ter gelegenheid van Valentijn liet chocolatier Pierre Marcolini bij de vermaarde lederwarenfabrikant Delvaux de Sac Intense ontwerpen, waarvan het design teruggaat op een van de klassiekers van het huis. Marcolini vulde de vijf verdiepingen van het tasje met zoete lekkernijen, zoals chocoladebonbons, gourmandises en truffels.

De Sac Intense is te koop in de Marcoliniwinkels en kost 69 euro. Goedkoper kan ook: voor Valentijn zijn er nog gekleurde macarons met een speels patroon (13,50 euro voor 9 stuks) en frambozenhartjes, gepresenteerd in een ronde doos (14,90 euro voor 15 stuks of 24 euro voor 25 stuks).

Een elegant Delvauxtasje vol exquise chocolaatjes: ter gelegenheid van Valentijn liet chocolatier Pierre Marcolini bij de vermaarde lederwarenfabrikant Delvaux de Sac Intense ontwerpen, waarvan het design teruggaat op een van de klassiekers van het huis. Marcolini vulde de vijf verdiepingen van het tasje met zoete lekkernijen, zoals chocoladebonbons, gourmandises en truffels. De Sac Intense is te koop in de Marcoliniwinkels en kost 69 euro. Goedkoper kan ook: voor Valentijn zijn er nog gekleurde macarons met een speels patroon (13,50 euro voor 9 stuks) en frambozenhartjes, gepresenteerd in een ronde doos (14,90 euro voor 15 stuks of 24 euro voor 25 stuks).