De bekende chocoladereep die al jaren bekend staat onder de naam Twix, heette voor 1991 nog Raider. Aangezien de verpakking, een gouden wikkel met rode letters, steeds dezelfde is gebleven, denken veel dertigers al eens terug aan de Raiders die ze als kind verorberden.

En omdat nostalgie verkoopt, heeft Mars Netherlands, dat Twix verdeelt, beslist om Twix heel even opnieuw onder de naam Raider op de Nederlandse markt te brengen als 'limited edition'.

Het commentaar ven het Orakel van Merksem kon niet uitblijven.

De Raider zal voorlopig niet aangeboden worden op de Belgische markt, maar wie het echt niet kan laten, kan nog steeds in de Nederlandse winkelketen Albert Heijn terecht, die haar producten door de Nederlandse producent laten leveren.

Nu hopen dat M&M's hetzelfde doet en opnieuw Treets wordt.(TE)

De bekende chocoladereep die al jaren bekend staat onder de naam Twix, heette voor 1991 nog Raider. Aangezien de verpakking, een gouden wikkel met rode letters, steeds dezelfde is gebleven, denken veel dertigers al eens terug aan de Raiders die ze als kind verorberden. En omdat nostalgie verkoopt, heeft Mars Netherlands, dat Twix verdeelt, beslist om Twix heel even opnieuw onder de naam Raider op de Nederlandse markt te brengen als 'limited edition'. Het commentaar ven het Orakel van Merksem kon niet uitblijven.De Raider zal voorlopig niet aangeboden worden op de Belgische markt, maar wie het echt niet kan laten, kan nog steeds in de Nederlandse winkelketen Albert Heijn terecht, die haar producten door de Nederlandse producent laten leveren.Nu hopen dat M&M's hetzelfde doet en opnieuw Treets wordt.(TE)