Om de verjaardag te vieren opent het MAS de tijdelijke expo 'Glasses' van Luc Tuymans en de permanente expo 'Antwerpen à la carte'. Tijdens het openingsweekend zal Song Dong een zeer gedetailleerde stad opbouwen uit koekjes. Van 11 tot en met 15 mei vindt de opbouw plaats, terwijl de museumbezoeker het van dichtbij kan volgen. Op 16 mei, wanneer de stad af is, mag hij opgegeten worden.

Aangezien het om heel veel koekjes gaat, heeft Song Dong hulp nodig. Het MAS doet daarom een oproep naar kunstenaars en studenten om samen een eetbare stad te bouwen. Song Dong bouwt elke dag van 9 tot 17u. (AB)

Meer info? Contacteer Lieve Willekens via 03 338 44 25 of via lieve.willekens@stad.antwerpen.be

Om de verjaardag te vieren opent het MAS de tijdelijke expo 'Glasses' van Luc Tuymans en de permanente expo 'Antwerpen à la carte'. Tijdens het openingsweekend zal Song Dong een zeer gedetailleerde stad opbouwen uit koekjes. Van 11 tot en met 15 mei vindt de opbouw plaats, terwijl de museumbezoeker het van dichtbij kan volgen. Op 16 mei, wanneer de stad af is, mag hij opgegeten worden.Aangezien het om heel veel koekjes gaat, heeft Song Dong hulp nodig. Het MAS doet daarom een oproep naar kunstenaars en studenten om samen een eetbare stad te bouwen. Song Dong bouwt elke dag van 9 tot 17u. (AB)Meer info? Contacteer Lieve Willekens via 03 338 44 25 of via lieve.willekens@stad.antwerpen.be