Chefs René Redzepi (Noma) en Sandor Katz stellen boeken voor bij Paard van Troje

Na Alex Atala en Sergio Herman nodigt Paard van Troje in Gent opnieuw twee grote chefs uit. De Deense chef René Redzepi van het sterrenrestaurant Noma en ‘fermentatie fetisjist’ Sandor Katz stellen beiden hun boek voor bij de boekhandel op 4 juni.

Na Alex Atala en Sergio Herman nodigt Paard van Troje in Gent opnieuw twee grote chefs uit. De Deense chef René Redzepi van het sterrenrestaurant Noma en ‘fermentatie fetisjist’ Sandor Katz stellen beiden hun boek voor bij de boekhandel op 4 juni. René Redzepi zal de Nederlandse vertaling van A Work In Progress voorstellen en Katz zijn keukenbijbel The Art of Fermentation. Sandor Katz wil zijn enthousiasme over gefermenteerd voedsel overdragen op andere mensen. Hij doet dit door middel van workshops en een boek waarmee hij heel wat fans vergaarde. Redzepi is mede-eigenaar van Noma, een Deens restaurant dat twee Michelinsterren heeft en meermaals werd uitgeroepen tot beste restaurant ter wereld. Zijn keukenkunsten worden geprezen omwille van de heruitvinding en verfijning van een nieuwe Noordelijke keuken.

Sandor Katz
De Gentse boekhandel organiseert in verband met het werk van Katz een lezing en workshop bij Eetavontuur van 14u30 tot 17u(30). Inschrijven kost 50 euro met boek en 10 euro zonder boek. Er is tevens een booksigning met aperitief samen met René Redzepi bij Paard van Troje, van 11u30 tot 12U30.

Inschrijven kan door storting op de rekening van Paard van Troje: BE 67 001-6232358-87 met vermelding KATZ.

René Redzepi
Ook René Redzepi, chef en mede-eigenaar van het Deense sterrenrestaurant Noma, komt naar Gent op 4 juni 2014. Naast een aperitief en signeersessie samen met Katz bij Paard van Troje, is er ook een lezing voorzien om 20u00. Tickets voor deze lezing, die uitgaat van Uitgeverij Lannoo en Vooruit, kan je kopen via vooruit.be. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content