Champagnehuis Jacquart viert 50e verjaardag met nieuwe collectie

Naar aanleiding van de vijftigste verjaardag van Jacquart, lanceert het champagnehuis ‘MOZAÏEK’, een nieuwe collectie die dit eindejaar op de markt verschijnt.

Champagne Jacquart wordt vijftig en dat moet gevierd worden. Het welbekende huis lanceert een nieuwe collectie, ‘MOZAÏEK’ gedoopt. De drie Jacquart cuvees, zijnde de Brut Mozaïek, Extra Brut Mozaïek en Rosé Mozaïek, worden in een nieuw jasje gestoken en komen dit eindejaar op de markt.

Het nieuwe ontwerp is geïnspireerd op het werk van fotografe Isabelle Bonjean. Het blokvormig patroon staat voor terroir, vakmanschap en wijnoogst. Daarnaast verwijst het design ook naar het historische pand in Reims waar Jacquart gevestigd is, een statige gebouw gedecoreerd met mozaïeken uit 1898.

De nieuwe etiketten en geschenkverpakking van de Mozaïek-collectie moeten passie, elegantie en durf (de waarden van het huis) uitstralen. Elke cuvee krijgt zijn eigen kleurrijk etiket toegeschreven: taupe voor de Brut, zilver voor de Extra-Brut en roze voor de Rosé Mozaïek.

Speciaal voor deze 50e verjaardag brengt het huis bovendien een gelimiteerde ‘Jacquart Brut Rosé Mozaïek Magnum’ op de markt. Ook deze fles wordt in een elegante Mozaïek-verpakking gestoken. (JC)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content