Cateraars voor De Goede Zaak: 'Een rock-'n-rollhobby die totaal uit de hand is gelopen'

04/12/18 om 21:00 - Bijgewerkt op 10/12/18 om 17:23
Uit Knack Weekend van 05/12/18

Pieter Lapeire en Sylvie Steelandt zetten zich elke dag in voor De Goede Zaak, hun cateringbedrijf en ambachtelijke seitanmakerij. Als ze koken op trouwfeesten, doctoraatsrecepties of babyborrels gaan ze er prat op dat nonkels achteraf niet komen vragen waar de worstjes blijven.

Dat doen ze door het buffet vol te zetten met kleurrijke schotels, gevuld met lokale en seizoensgebonden ingrediënten. Denk aan pittig gerookte kikkererwten, rode ui-pakora's, geroosterde bloemkool met amandelen en salie of seitanpita's. 'Het is niet zo dat we absoluut nooit met vlees werken', vertelt Pieter. 'Als een klant graag vlees op het menu wil, doen...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners