Caffé Margerita

In tegenstelling tot wat de naam Caffé Margerita doet vermoeden, hoeft een cocktail niet altijd alcohol te bevatten om lekker te zijn.

Ingrediënten

  • 1 espresso
  • 2 cl agavesiroop
  • 4 cl vers limoensap
  • Crushed ice
  • 5 ijsblokjes
  • Zeste van limoen
  • Zout voor het glas

Koel het glas met gecrusht ijs. Wanneer het glas fris aanvoelt, verwijder je het ijs.

Pers het sap van 1 verse limoen en meng het met 2 cl agavesiroop. Giet alles in een shaker met 5 ijsblokjes en schud stevig.

Breng zout aan op de helft van de glasrand en vul het glas met 2 lepels gecrusht ijs.

Giet je mix in het glas bij het ijs.

Shake de espresso zorgvuldig met de ijsblokjes. Wanneer de koffie koud is, giet je alles voorzichtig in het glas bovenop de mix.

Versier de Caffé Margerita met zeste van limoen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content