Cafellini zwaait deuren open voor hongerige en dorstige filmfanaten tijdens Film Fest Gent

café Cafellini © .

Cinefielen eten uiteraard geen popcorn en chips tijdens filmvertoningen. Tijdens het Film Fest Gent kan je tussen de films door wel genieten van een hapje en een drankje in het officiële festivalcafé Cafellini.

Van 13 tot 24 oktober rolt het 42ste Film Fest Gent de rode loper opnieuw uit. Meer dan honderd langspeelfilms passeren de revue. Wie niks wil missen van het festivalgebeuren, kan zich neervlijen in het officiële festival café Cafellini, waar de excentrieke felliniesque bar filmlovers van drankjes en hapjes voorziet.

café Cafellini
café Cafellini© .

Het team van Coeur Catering, de officiële cateraar van het Filmfestival, staat in voor het ontbijt, de lichte lunch, aperitiefjes en pousse-cafés na de avondfilm. Als ontbijt hebben ze bioyoghurt met huisbereide granola of een kraakverse croissant met Gentse Callas Confiture in de aanbieding. Voor de lunch heb je keuze uit een Italiaans getinte panini, een dagverse soep met lokale ingrediënten of een salade van belugalinzen en Gentse biogeitenkaas Le Larry. Als vieruurtje serveert Cafellini zoete zondes van het Gentse taartenhuisje Julie’s House.

Wie wat steviger kan gebruiken, kan kiezen voor een huisbereide punch, de signature Gin & Tonic Dolce Vita of de typerende limoncello della casa. Wie het hoofd fris wil houden voor al dat filmisch mooi, kan opteren voor de huisgemaakte ice tea met gember en citroengras.

Van 13 tot en met 24 oktober, elke dag van 10u tot 1u

Leeuwstraat 40b, 9000 Gent


Heeft u trouwens uw ticket al bemachtigd voor de Focusfilmdag? Klik hier voor meer info.

(LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content