Op de webshop van Café Couture kan je sinds kort ook theemelanges vinden. Oprichter Pieter Loridon wil met zijn aanbod de Belg overtuigen van de geneugten van kwalitatieve thee en inpikken op de wereldwijde trend.

De theecultuur is maar liefst 5000 jaar oud en cijfers leren dat thee mondiaal de meest populaire drank is na water. Over de ganse wereld duiken er hippe theehuizen op, maar in België is de trend nog niet helemaal doorgedrongen. Daar wil Pieter Loridon verandering in brengen. 'Genieten van een goede thee is zoals een lekkere wijn degusteren,' legt hij uit.

Ruim aanbod en originele melanges Café Couture biedt 39 soorten thee aan die door experts werden samengesteld, met ingrediënten van topkwaliteit. In dit ruime aanbod kan zelfs de meest kieskeurige theedrinker zijn keuze maken . Naast klassiekers als onder meer Earl Grey Superior, English Breakfast en Maroccan Mint, heeft Café Couture eigen melanges samengesteld met klinkende namen als Peachy Pear, Milla Vanilla en Pop the Champagne.

Online en in verschillende horecazaken

De thee is te koop via de webshop www.cafecouture.be en wordt geserveerd in de betere horecazaken zoals het pop-up restaurant LO by Wout Bru en Verso Café in Antwerpen. Pieter Loridon schakelde voor zijn horecazaken experts in die kwalitatieve theemelanges samenstelden. De theeën vielen zo in de smaak dat zowel de consument als collega's horeca-uitbaters vroegen waar ze de thee konden kopen. Zo ontstond het idee om de theemengelingen online aan te bieden.

Hervulbare theeblikken De thee van Café Couture wordt verkocht in een luchtdicht metalen blik waarin de thee optimaal bewaard wordt. Is het leeg, dan bestel je losse thee om het te hervullen. Ook hier speelt Loridon in op de trend van kwalitatieve producten met zo min mogelijk wegwerpverpakkingen. 'Geen vervuilende pads of omhulsels. Simpelweg pure, kwalitatieve ingrediënten in een fashionable tube. De beste theemelanges aan de beste prijzen,' aldus Loridon. (LP)

Op de webshop van Café Couture kan je sinds kort ook theemelanges vinden. Oprichter Pieter Loridon wil met zijn aanbod de Belg overtuigen van de geneugten van kwalitatieve thee en inpikken op de wereldwijde trend. De theecultuur is maar liefst 5000 jaar oud en cijfers leren dat thee mondiaal de meest populaire drank is na water. Over de ganse wereld duiken er hippe theehuizen op, maar in België is de trend nog niet helemaal doorgedrongen. Daar wil Pieter Loridon verandering in brengen. 'Genieten van een goede thee is zoals een lekkere wijn degusteren,' legt hij uit. Ruim aanbod en originele melanges Café Couture biedt 39 soorten thee aan die door experts werden samengesteld, met ingrediënten van topkwaliteit. In dit ruime aanbod kan zelfs de meest kieskeurige theedrinker zijn keuze maken . Naast klassiekers als onder meer Earl Grey Superior, English Breakfast en Maroccan Mint, heeft Café Couture eigen melanges samengesteld met klinkende namen als Peachy Pear, Milla Vanilla en Pop the Champagne. Online en in verschillende horecazaken De thee is te koop via de webshop www.cafecouture.be en wordt geserveerd in de betere horecazaken zoals het pop-up restaurant LO by Wout Bru en Verso Café in Antwerpen. Pieter Loridon schakelde voor zijn horecazaken experts in die kwalitatieve theemelanges samenstelden. De theeën vielen zo in de smaak dat zowel de consument als collega's horeca-uitbaters vroegen waar ze de thee konden kopen. Zo ontstond het idee om de theemengelingen online aan te bieden. Hervulbare theeblikken De thee van Café Couture wordt verkocht in een luchtdicht metalen blik waarin de thee optimaal bewaard wordt. Is het leeg, dan bestel je losse thee om het te hervullen. Ook hier speelt Loridon in op de trend van kwalitatieve producten met zo min mogelijk wegwerpverpakkingen. 'Geen vervuilende pads of omhulsels. Simpelweg pure, kwalitatieve ingrediënten in een fashionable tube. De beste theemelanges aan de beste prijzen,' aldus Loridon. (LP)