‘Burgers & Booze’ op Antwerpse Zuid heropend

© /

Burgers & Booze, de Antwerpse gourmet burger– en cocktailbar met de gitzwarte burger, heropent de deuren met een groter interieur, nieuwe menukaart en uitbreidingsplannen naar andere steden.

Eind 2014 opende expat, horecaondernemer en foodie Kiarash Nabavieh ‘Burgers & Booze’ deuren op het Antwerpse Zuid, met op de kaart: de eerste pikzwarte hamburger ter wereld (met zwart broodje en dito kaas en ketchup), naast tal van andere betere burgers, geserveerd in de stijl van grootsteden als New York en Londen, en vergezeld van cocktails.

Wegens succes, was de zaak aan uitbreiding toe. Het restaurant ging een tijdje op slot, het pand ernaast werd geannexeerd en de scheidingsmuur ging eruit.

'Burgers & Booze' op Antwerpse Zuid heropend

Burgers & Booze is nu heropend met extra tafels en een vernieuwde kaart. De White Lie, de popualire gitzwarte burger, blijft uiteraard verkrijgbaar. Bartender Dries Botty van The Dirty Rabbit, onlangs nog gepromoveerd tot ’s lands beste bartender, ontfermde zich over de cocktails voor enkele nieuwe creaties. Ook leuk nieuws: Burgers & Booze komt binnenkort naar Brugge, Brussel, Gent en Knokke. Wordt vervolgd.

Leopold de Waelstraat 7, 2000 Antwerpen. Open: zondag tot en met donderdag van 17u tot 22u. Op vrijdag en zaterdag van 17u tot 23u.

'Burgers & Booze' op Antwerpse Zuid heropend
'Burgers & Booze' op Antwerpse Zuid heropend

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content