Bubbels voor het goede doel

Tot 10 december organiseert champagnehuis Moët & Chandon ‘Toast for a cause’ op het Stefaniaplein in de Brusselse Louizalaan. Dat betekent champagne drinken in een popup bar.

Tot 10 december organiseert champagnehuis Moët & Chandon ‘Toast for a cause’ op het Stefaniaplein in de Brusselse Louizalaan. Je kan er tijdens het kerstshoppen rustig nippen van een glas Moët Impérial in de tijdelijke overdekte bar of loungeruimte.
De tijdelijke witte champagnebar met opvallende gouden accenten straalt een gepaste grandeur uit. Het doorzichtige dak biedt een fantastische view op de omliggende statige gebouwen.

Make-A-Wish
Moët Impérial is een fruitige champagne met een verleidelijke aanzet en een elegante rijpheid. Per glas verkochte champagne in de popup-bar wordt 2 euro geschonken aan Make-A-Wish, een vereniging die de grootste wens van zieke kinderen vervult. ??

Leuk om te weten: er wordt een foto van elke schenker gemaakt met de kenmerkende champagnemuur als backdrop. Dit plaatje wordt dan meteen vertoond op het grote scherm buiten de bar: je eigen tijdelijke billboard in de Avenue Louise.

Dolores van Haelen, voorzitster van Make-A-Wish, over hun eerste en waarschijnlijk niet laatste samenwerking: “De symbiose van onze waarden is zonneklaar. We verlangen allebei naar welzijn, geluk en betovering rondom bubbels die een beetje magie zullen brengen in het leven van kinderen die niet altijd verwend zijn geweest.” (MB) ??

‘Toast for a cause’ loopt van 2 tot 10 december op het Stefaniaplein, 1050 Brussel. Alle dagen behalve maandag en dinsdag. Open van de vroege namiddag tot 21.30u en op zondag tot 18u.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content