Bubbels op wieltjes: Piper-Heidsieck rijdt zijn champagnetruck uit

© /

In de rondrijdende pop-upchampagnebar kan je komende weken op enkele strategische locaties genieten van een glas champagne met gastronomische foodpairing-creaties van chef Arno Verbeke.

Tot het eindejaar zorgt champagnemerk Piper-Heidsieck voor bubbels tijdens het kerstshoppen. In de voornaamste winkelstraten van ons land tekent de rode champagnetruck present om voorbijgangers en fijnproevers te voorzien van een glaasje champagne, met bijhorende hapjes.

Naast verschillende champagnes van het huis kan je ook genieten van drie kleine gerechtjes, die elk bij een andere champagne van het huis horen. Zo kunnen voorbijgangers kiezen uit gouden sushi (of als voorgerecht), een eigenzinnige versie van canard à l’orange (hoofdgerecht) en gouden popcorn. De creaties zijn aan de hand van Arno Verbeke, de Brusselse chef die bekend staat om zijn originele en lichte gerechten.

De Brusselse bovenstad mocht de spits afbijten. Vorig weekend hield de champagnetruck halt aan nachtclub Bloody Louis, in de Louizalaan. Komende weken tref je de pop-upbar op wielen ook in Antwerpen, Gent en Knokke.

Voor een glas Piper Heidsieck-champagne en een gerechtje naar keuze betaal je 8 euro.

10 & 11/12: 12u-23u Polar Antwerpen (kerstmarkt)

22/12: 19u-23u: Boeremet, Brussel

23/12: 12u-23u: Gentse Winterfeesten

28/12: Bacchus Wine te Knokke

Klik hier voor meer info.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content