Het Franse champagnehuis Veuve Clicquot Ponsardin lanceert een opvouwbare champagne-emmer in handig meeneemformaat om de fles te koelen.

De Clicq'Up is waterbestendig en verdraagt ijs om de bubbels op temperatuur te houden. Na gebruik kan de emmer keurig opgevouwd worden. Het originele hebbeding met de kenmerkende gele kleuren van het champagnehuis werd ontworpen door de Belgische designer Mathias van de Walle.

De Clicq'Up wordt samen met de fles Veuve Clicquot Yellow Label verkocht in een Design Box en is verkrijgbaar bij de betere wijnhandelaar.

D.B.

Het Franse champagnehuis Veuve Clicquot Ponsardin lanceert een opvouwbare champagne-emmer in handig meeneemformaat om de fles te koelen. De Clicq'Up is waterbestendig en verdraagt ijs om de bubbels op temperatuur te houden. Na gebruik kan de emmer keurig opgevouwd worden. Het originele hebbeding met de kenmerkende gele kleuren van het champagnehuis werd ontworpen door de Belgische designer Mathias van de Walle. De Clicq'Up wordt samen met de fles Veuve Clicquot Yellow Label verkocht in een Design Box en is verkrijgbaar bij de betere wijnhandelaar.D.B.