Het initiatief werd voorgesteld door VisitBrussels.

Om de Brusselse frieten in de kijker te plaatsen, worden vooral de makers ervan in de schijnwerpers geplaatst. Frituristen spelen vaak in een belangrijke rol in de buurt en maken deel uit ons van ons cultureel erfgoed.

Voor de maand van de friet worden in stations, in de luchthaven, aan kruispunten en op de toeristische infopunten van Visit Brussels lege frietzakjes uitgedeeld getooid met de kleuren van "Brusselicious".

Deze zakjes kunnen in de deelnemende frituren voor 1 euro worden gevuld. Een en ander moet Brusselaars en toeristen aanzetten om het beste frietkot van de hoofdstad te kiezen.

Stemmen kan op www.visitbrussels.be. (Belga/MS)

Het initiatief werd voorgesteld door VisitBrussels. Om de Brusselse frieten in de kijker te plaatsen, worden vooral de makers ervan in de schijnwerpers geplaatst. Frituristen spelen vaak in een belangrijke rol in de buurt en maken deel uit ons van ons cultureel erfgoed. Voor de maand van de friet worden in stations, in de luchthaven, aan kruispunten en op de toeristische infopunten van Visit Brussels lege frietzakjes uitgedeeld getooid met de kleuren van "Brusselicious". Deze zakjes kunnen in de deelnemende frituren voor 1 euro worden gevuld. Een en ander moet Brusselaars en toeristen aanzetten om het beste frietkot van de hoofdstad te kiezen. Stemmen kan op www.visitbrussels.be. (Belga/MS)