‘Brussels in the Sky’ gaat volgeboekt van start

Het nieuwe culinaire evenement ‘Brussels in the Sky’ is gestart.

Nog tot eind juni kunnen telkens 22 genodigden een lunch of diner van één van de zeven sterrenchefs verorberen boven de Brusselse Kunstberg.

De eerste editie van het gastronomische evenement ‘Brussels in the Sky’ heeft zijn succes niet gemist. Al heel wat plaatsen boven de Kunstberg zijn ingenomen. Enkele dagen zijn al volledig volzet, dus wie graag geniet van een lunch of diner op sterrenniveau moet zich haasten. Zeven Brusselse sterrenchefs komen tijdens het festival hun eigen interpretatie geven van de gastronomie in een gastland.

Zo komen onder meer Lionel Rigolet van tweesterrenrestaurant ‘Comme chez Soi’ en Luigi Ciciriello van sterrenrestaurant ‘La Truffe Noire’ hun kookkunsten demonstreren. Het idee is gebaseerd op ‘Dinner in the Sky’, dat zes jaar lang werd georganiseerd tijdens Brusselicious. Ondertussen is dat evenement al uitgeweken naar meer dan 45 landen.

Net als ‘Dinner in the Sky’ wordt het nieuwe festival georganiseerd in samenwerking met de toeristische dienst VisitBrussels. Dagelijks worden een lunchsessie en twee avondsessies aangeboden. Een zitje kost 250 euro. Reserveren kan nog via de website. (Belga/RDM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content