De bezoekers kunnen tijdens het restaurantfestival, net als bij de vorige edities, verschillende soorten wijn proeven dankzij de "Wine pass". Meer dan 50 wijnmakers zullen er hun rode wijn, droge en zoete witte wijn en schuimwijn aanbieden. L'Ecole du Vin de Bordeaux zal gratis workshops organiseren "die beginners helpen om de geheimen van bordeauxwijnen te leren kennen en ingewijden om hun kennis aan te scherpen".

Nieuw dit jaar zijn de tientallen Brusselse chefs die elkaar zullen afwisselen om het publiek elke dag met een karakteristiek gerecht van hun restaurant te laten kennismaken, klinkt het bij visit.brussels, het Brussels Agentschap voor Toerisme.

Het is de vijfde editie van het evenement. De toegang tot het Brusselse restaurantfestival is gratis. (Belga/EK)

De bezoekers kunnen tijdens het restaurantfestival, net als bij de vorige edities, verschillende soorten wijn proeven dankzij de "Wine pass". Meer dan 50 wijnmakers zullen er hun rode wijn, droge en zoete witte wijn en schuimwijn aanbieden. L'Ecole du Vin de Bordeaux zal gratis workshops organiseren "die beginners helpen om de geheimen van bordeauxwijnen te leren kennen en ingewijden om hun kennis aan te scherpen". Nieuw dit jaar zijn de tientallen Brusselse chefs die elkaar zullen afwisselen om het publiek elke dag met een karakteristiek gerecht van hun restaurant te laten kennismaken, klinkt het bij visit.brussels, het Brussels Agentschap voor Toerisme. Het is de vijfde editie van het evenement. De toegang tot het Brusselse restaurantfestival is gratis. (Belga/EK)