De Britse krant The Guardian heeft het Brussels café Au Daringman opgenomen in haar lijst met beste cafés ter wereld. Een grote eer voor de kleine bruine kroeg, gelegen in de Vlaamsesteenweg 37 in hartje Brussel.

'Er is nauwelijks plaats voor veertig man, en dat maakt het net zo leuk', staat te lezen op de website van de krant. 'Naast een goede selectie aan Trappistbieren en uitzonderlijke biersoorten (zoals Gageleer) ontdek je er een artistieke (maar niet 'arty') en een gezonde oncommerciële houding', aldus de experts.

Naast 'Au Daringman' vermeldt The Guardian drie andere Belgische cafés: Waagstuk in de Antwerpse Stadswaag, Onverwacht Geluk in de Gentse Burgstraat, en Fiere Margriet, aan het Margarethaplein in Leuven.

De vier adressen staan in de lijst met de beste bars in de Verenigde Staten, Mexico, Groot-Brittannië, Duitsland en de steden Parijs, Warschau en Tokyo. (DB)

De Britse krant The Guardian heeft het Brussels café Au Daringman opgenomen in haar lijst met beste cafés ter wereld. Een grote eer voor de kleine bruine kroeg, gelegen in de Vlaamsesteenweg 37 in hartje Brussel.'Er is nauwelijks plaats voor veertig man, en dat maakt het net zo leuk', staat te lezen op de website van de krant. 'Naast een goede selectie aan Trappistbieren en uitzonderlijke biersoorten (zoals Gageleer) ontdek je er een artistieke (maar niet 'arty') en een gezonde oncommerciële houding', aldus de experts. Naast 'Au Daringman' vermeldt The Guardian drie andere Belgische cafés: Waagstuk in de Antwerpse Stadswaag, Onverwacht Geluk in de Gentse Burgstraat, en Fiere Margriet, aan het Margarethaplein in Leuven. De vier adressen staan in de lijst met de beste bars in de Verenigde Staten, Mexico, Groot-Brittannië, Duitsland en de steden Parijs, Warschau en Tokyo. (DB)