Brunch eens anders: deze taarten zijn eigenlijk boterhammen

© Youtube

Je boterhammen er zo laten uitzien dat ze wel een taart lijken: dat klinkt als een prima manier om een standaard brunch of lunch stukken beter te maken. En het is niet eens moeilijk!

Dit mag dan niet het ideale lunchpakket zijn om mee te nemen naar het werk, maar het is wel iets dat je ooit eens geprobeerd moet hebben. Organiseer je binnenkort een brunch, lunch of picknick? Probeer dan zeker eens deze boterhammentaart te maken en je neemt gegarandeerd heel wat ooh’s en aah’s in ontvangst.

De werkwijze: snijd een rond brood overlangs twee keer door, zodat je drie ronde schijven brood bekomt. Beleg de onderste twee vervolgens rijkelijk met alles wat je lekker lijkt (inspiratie voor interessante combinaties vind je hier), stapel de drie schijven weer op elkaar en bedek alles met een roomkaas-‘frosting’. Decoreer vervolgens met fijngesneden rauwkost, scheuten en eetbare bloemen en snijd de ’taart’ in punten. Veel plezier!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

(EK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content