Deze zomer wordt Gent een eet-ervaring rijker met de opening van Boxy Fine Foods, uitgebaat door broers Stefan en Kristof Boxy en ingericht door Frederic Hooft.
De Boxy-broers zorgen al jaren voor culinaire hoogstandjes in het Gentse en vanaf deze zomer zullen hun kookkunsten ook uw keukentafel kunnen opleuken. De broers starten namelijk, samen met interieurvormgever Frederic Hooft, een nieuwe traiteurzaak die naar eigen zeggen "gastronomische verfrissing" moet brengen in de Arteveldestad.

In Boxy Fine Foods zal alles draaien rond de correcte producten. Seizoensgebonden en vergeten groenten, kazen, ham, soepen, Gentse specialiteiten en bovenal gezonde en evenwichtige creaties die dagvers van de Boxy-fornuizen komen. Het is dus ook maar logisch dat men hier steunt op de pijlers "kwaliteit" en "versheid".

De eigenaars hebben bovendien een zwak voor smaakvolle, vegetarische alternatieven die ze hun eigen touch weten te geven zodat zelfs carnivoren een tweede maal zullen opscheppen. Wie zich liever niets laat voorschrijven kan zelf zijn gerechten samenstellen, eventueel bijgestaan door het deskundig advies van een van de Boxy broers.

Naast verse voeding zal de nieuwe traiteurzaak ook zeldzame specerijen, oliën van de beste maalderijen, verrassende zouten, originele pasta's, onontdekte wijnen, ambachtelijke keukenaccessoires aanbieden. In een uniek designkader, vormgegeven en ingericht door Frederic Hooft hoopt het trio achter Boxy Fine Foods een inspiratiebron te zijn voor de ambitieuze keuken van elke dag. Hun hoofddoel is hun klanten verrassen met nieuwe en gekke smaakontdekkingen.

BOXY FINE FOODS opent officieel en permanent de deuren op 1 augustus in de Hoornstraat 13 te Gent, naast Dille & Kamille. Vanaf dat moment ben u er steeds welkom van maandag t.e.m. zaterdag, van 10u tot 19u.

Deze zomer wordt Gent een eet-ervaring rijker met de opening van Boxy Fine Foods, uitgebaat door broers Stefan en Kristof Boxy en ingericht door Frederic Hooft. De Boxy-broers zorgen al jaren voor culinaire hoogstandjes in het Gentse en vanaf deze zomer zullen hun kookkunsten ook uw keukentafel kunnen opleuken. De broers starten namelijk, samen met interieurvormgever Frederic Hooft, een nieuwe traiteurzaak die naar eigen zeggen "gastronomische verfrissing" moet brengen in de Arteveldestad. In Boxy Fine Foods zal alles draaien rond de correcte producten. Seizoensgebonden en vergeten groenten, kazen, ham, soepen, Gentse specialiteiten en bovenal gezonde en evenwichtige creaties die dagvers van de Boxy-fornuizen komen. Het is dus ook maar logisch dat men hier steunt op de pijlers "kwaliteit" en "versheid". De eigenaars hebben bovendien een zwak voor smaakvolle, vegetarische alternatieven die ze hun eigen touch weten te geven zodat zelfs carnivoren een tweede maal zullen opscheppen. Wie zich liever niets laat voorschrijven kan zelf zijn gerechten samenstellen, eventueel bijgestaan door het deskundig advies van een van de Boxy broers. Naast verse voeding zal de nieuwe traiteurzaak ook zeldzame specerijen, oliën van de beste maalderijen, verrassende zouten, originele pasta's, onontdekte wijnen, ambachtelijke keukenaccessoires aanbieden. In een uniek designkader, vormgegeven en ingericht door Frederic Hooft hoopt het trio achter Boxy Fine Foods een inspiratiebron te zijn voor de ambitieuze keuken van elke dag. Hun hoofddoel is hun klanten verrassen met nieuwe en gekke smaakontdekkingen.