Om de vijftigste filmverjaardag van 007 én het partnership van James Bond en Bollinger te vieren, lanceert het bekende champagnehuis een beperkte editie van een luxebox met een fles La Grande Année 2002.

De fles, in blinkend zwart met zilverkleurige inleg, is bedoeld als feestelijk collector's item en als hommage aan het jarige filmicoon. Het guilloche-patroon op label en capsule siert ook de box en refereert aan de kolf van Bonds Walther PPK.

La Grande Année is een champagne die alleen in grote jaren met een bijzondere oogst wordt gemaakt. Het is een assemblage van verschillende cru's en van chardonnay en pinot noir.

Te koop bij wijnhandelaars en speciaalzaken, richtprijs: 150 euro.

Om de vijftigste filmverjaardag van 007 én het partnership van James Bond en Bollinger te vieren, lanceert het bekende champagnehuis een beperkte editie van een luxebox met een fles La Grande Année 2002.De fles, in blinkend zwart met zilverkleurige inleg, is bedoeld als feestelijk collector's item en als hommage aan het jarige filmicoon. Het guilloche-patroon op label en capsule siert ook de box en refereert aan de kolf van Bonds Walther PPK. La Grande Année is een champagne die alleen in grote jaren met een bijzondere oogst wordt gemaakt. Het is een assemblage van verschillende cru's en van chardonnay en pinot noir. Te koop bij wijnhandelaars en speciaalzaken, richtprijs: 150 euro.