Op zondag 8 september organiseert Brouwerij De Koninck een grote Bollekespicknick in Antwerpen. Vanaf 11 uur kunnen bezoekers een picknickmand met deken, verse boterhammen en een selectie kazen van specialist Van Tricht ophalen in de brouwerij en richting Albertpark in hartje Antwerpen rijden voor een relaxte zondagnamiddag. De dorst kan er gelest worden met (onder andere) Bollekes De Koninck die voor de gelegenheid getapt worden in een caravan genoemd naar de brouwerij. De bijhorende live muziek moet u in de juiste stemming brengen. Volwassenen betalen 10€, kinderen 5€. Reserveren is een must.

Op 22 september trekt Bollekespicknick met de mobiele bar naar het Gentse Zuidpark, tijdens de autoloze zondag in de Arteveldestad. Net als in Antwerpen wordt er een mand met streekproducten en bollekes De Koninck aangeboden voor een zacht prijsje. 'Ook wie niet picknickt is welkom', meldt de organisatie, want naast smikkelen onder een boom of aan de fontein je er deelnemen aan activiteiten zoals petanque en badminton. Inschrijven via mobiliteitgent.be/autovrijezondag (DB)

Op zondag 8 september organiseert Brouwerij De Koninck een grote Bollekespicknick in Antwerpen. Vanaf 11 uur kunnen bezoekers een picknickmand met deken, verse boterhammen en een selectie kazen van specialist Van Tricht ophalen in de brouwerij en richting Albertpark in hartje Antwerpen rijden voor een relaxte zondagnamiddag. De dorst kan er gelest worden met (onder andere) Bollekes De Koninck die voor de gelegenheid getapt worden in een caravan genoemd naar de brouwerij. De bijhorende live muziek moet u in de juiste stemming brengen. Volwassenen betalen 10€, kinderen 5€. Reserveren is een must. Op 22 september trekt Bollekespicknick met de mobiele bar naar het Gentse Zuidpark, tijdens de autoloze zondag in de Arteveldestad. Net als in Antwerpen wordt er een mand met streekproducten en bollekes De Koninck aangeboden voor een zacht prijsje. 'Ook wie niet picknickt is welkom', meldt de organisatie, want naast smikkelen onder een boom of aan de fontein je er deelnemen aan activiteiten zoals petanque en badminton. Inschrijven via mobiliteitgent.be/autovrijezondag (DB)