FFEST werkt samen met Flemish Foodies Kobe Desramaults, Jason Blanckaert en Olly Ceulenaere, maar verder ook met Seppe Nobels, Filip Claeys, Maarten Van Essche en Pieter Lonneville. En er wordt naar nog nieuwe samenwerkingen gezocht.

"De chefs die wij vertegenwoordigen hebben elk een sterke eigen visie op koken, met een zwak voor lokale ingrediënten en hun producenten", zegt foodfotograaf en filmmaker Piet De Kersgieter. "We selecteren bewust die chefs die een tikkeltje rebels zijn."

De Kersgieter spendeert als fotograaf veel tijd bij chefs en merkte een groeiende behoefte bij hen om meer uit hun keuken te komen. "Voor de chefs is koken op FFEST-events een leuke en interessante afwisseling op hun normale bezigheden. Op een event kunnen ze eens zot doen, iets anders brengen dan in hun restaurant."

Naast topgastronomie wil FFEST ook meer rock-'n-roll alternatieven in de markt zetten, zoals een mobiele pizza oven van De Superette of de Thaise keuken van Aroy Aroy.

Meer informatie op ffest.be.

FFEST werkt samen met Flemish Foodies Kobe Desramaults, Jason Blanckaert en Olly Ceulenaere, maar verder ook met Seppe Nobels, Filip Claeys, Maarten Van Essche en Pieter Lonneville. En er wordt naar nog nieuwe samenwerkingen gezocht. "De chefs die wij vertegenwoordigen hebben elk een sterke eigen visie op koken, met een zwak voor lokale ingrediënten en hun producenten", zegt foodfotograaf en filmmaker Piet De Kersgieter. "We selecteren bewust die chefs die een tikkeltje rebels zijn." De Kersgieter spendeert als fotograaf veel tijd bij chefs en merkte een groeiende behoefte bij hen om meer uit hun keuken te komen. "Voor de chefs is koken op FFEST-events een leuke en interessante afwisseling op hun normale bezigheden. Op een event kunnen ze eens zot doen, iets anders brengen dan in hun restaurant." Naast topgastronomie wil FFEST ook meer rock-'n-roll alternatieven in de markt zetten, zoals een mobiele pizza oven van De Superette of de Thaise keuken van Aroy Aroy.