Biologische maaltijdbox Ekomenu lanceert box speciaal voor herstellende zieken

© Ekomenu

Of het nu corona was of iets anders: herstellende zieken moeten goed eten. Daarbij kan de Belgische maaltijdbox Ekomenu binnenkort helpen.

Energie- en eiwitrijk eten kan helpen om komaf te maken met die diepe vermoeidheid die leidt tot een lagere weerstand, en omgekeerd. Alleen: begin er maar eens aan, recepten bedenken en naar de winkel gaan als je je niet lekker voelt. Daarbij wil Ekomenu nu en handje helpen.

Op 22 juli lanceert de biologische maaltijdbox immers een Herstel Maaltijdbox, een doos vol ingrediënten en door groentenkok Frank Fol ontwikkelde recepten die het herstel zouden moeten bevorderen. Verwacht je aan veel immuunsysteemboosters zoals noten, peulvruchten, citrusvruchten, broccoli, spinazie, champignons, zoete aardappel en volkorenproducten.

Ekomenu wil iedereen toegang geven tot een gezonde levensstijl. Het bedrijf biedt als enige in de Benelux maaltijdboxen met enkel biologische voeding. Klanten kunnen kiezen uit veertien verschillende gezonde maaltijdboxen, voor ieders levensstijl en met een flexibel lidmaatschap. Alle boxen bevatten gerechten met veel groenten, fruit en volkoren producten en weinig zout. Eén op twee Ekomenu klanten kiest zelfs voor de volledig vegetarische of vegan maaltijden.

ekomenu.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content