Betaalbaar dineren of lunchen in sterrenrestaurants

© iStock

Gastronomisch eten in een sterrenrestaurant aan een zacht prijsje: dat kan vanaf 26 februari overal te lande tijdens de voorjaarseditie van Dining with the Stars. Fijnproevers kunnen nu een tafel boeken.

Het is intussen ingeburgerd bij de foodies: Dining with the Stars, de prijsvriendelijke restaurantweek waarin kan gereserveerd worden bij een selectie van ’s lands beste restaurants voor een meergangendiner of -lunch zonder echt diep in de portemonnee te moeten tasten.

Voor deze voorjaarseditie editie zetten 59 gastronomische tempels vanaf 26 februari hun deuren wijd open om opnieuw aan zachte prijzen aan tafel te schuiven. Onder de deelnemende sterrenzaken tref je Boury (Roeselare), De Jonkman (Brugge), De Kristalijn (Genk), Kommilfoo (Antwerpen), JER (Hasselt), Sel Gris (Groot-Bijgaarden), Magis (Tongeren), tweesterrenrestaurant La Duree (Izegem) en Table d’Amis (Kortrijk).

Voor een viergangenlunch betaal je 49 euro, een vijfgangendiner kost 60 euro. Tweesterrenzaken en eetadressen die 17 of 18 scoren in de Gault Millau-gids mogen een supplement vragen.

Bedoeling van deze halfjaarlijkse actie is de spreekwoordelijke drempel te verlagen en het brede publiek te laten kennismaken met restaurants die beloond werden met de befaamde sterren of minstens 15 Gault Millau-punten. Het zijn stuk voor stuk uitstekende adressen waar de kwaliteit van de producten, de kunde van de chef, de persoonlijkheid van de keuken en de menu’s heel hoog worden aangeschreven.

De vorige editie van Dining with the Stars telde ruim 10.000 gastronomen. Door het toenemende succes worden deze editie nóg meer bezoekers verwacht. Fijnproevers die nu al een tafeltje willen reserveren, kunnen genieten van de vroegboekactie via KnackWeekend.be. Klik hier voor een reservatie, en kies datum en restaurant naar keuze. Snel zijn is nog altijd de boodschap, de restaurants zijn vaak snel volgeboekt. (DB)

Dining with the Stars: van 26 februari tot 8 maart.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content