René Redzepi werd op 26 april 2010 door de San Pellegrino World's Best Restaurants awards gekroond tot de nieuwe nummer één van de wereld. Daarmee stak hij Ferran Adria voorbij.

Noma, Time & Place in Nordic Cuisine is de titel van het nieuwe kookboek van René Redzepi bij uitgeverij Phaidon. Het boek kost 37 euro en de lezer krijgt inzicht in de filosofie, de manier van koken en de creativiteit van deze grote Scandinavische kok. Men krijgt een kijkje achter de schermen, er zijn 90 nieuwe recepten en 200 kleurenfoto's van fotograaf Ditte Isager

ISBN: 9 780 871 48 5903 3 Info: KReaney@phaidon.com

René Redzepi werd op 26 april 2010 door de San Pellegrino World's Best Restaurants awards gekroond tot de nieuwe nummer één van de wereld. Daarmee stak hij Ferran Adria voorbij. Noma, Time & Place in Nordic Cuisine is de titel van het nieuwe kookboek van René Redzepi bij uitgeverij Phaidon. Het boek kost 37 euro en de lezer krijgt inzicht in de filosofie, de manier van koken en de creativiteit van deze grote Scandinavische kok. Men krijgt een kijkje achter de schermen, er zijn 90 nieuwe recepten en 200 kleurenfoto's van fotograaf Ditte Isager ISBN: 9 780 871 48 5903 3 Info: KReaney@phaidon.com