Voor de fans van de komische televisieserie '30 Rock' is er goed nieuws: Ben & Jerry's brengt binnenkort een smaak op de markt ter ere van de veelvuldig Emmy Awards winnende show.

Op 31 januari eindigt het zevende en laatste seizoen van de bejubelde serie. Om de pijn te verzachten - en meteen iets te snacken te hebben tijdens het kijken - lanceert Ben & Jerry's een smaak helemaal in teken van '30 Rock'. Het junkfoodverslaafde Tina Fey personage, Liz Lemon, zou zeggen "I want to go to there".

De details van de smaak zijn nog niet bekendgemaakt, maar zullen vrijgegeven worden door Jerry Greenfield tijdens het finalefeest in New York. De '30 Rock' smaak zal in februari in de rekken van de Amerikaanse Ben & Jerry's winkels liggen en kort daarna verspreid worden in gewone supermarkten. Het is niet duidelijk of de smaak ook in België te verkrijgen zal zijn. (LP)

Voor de fans van de komische televisieserie '30 Rock' is er goed nieuws: Ben & Jerry's brengt binnenkort een smaak op de markt ter ere van de veelvuldig Emmy Awards winnende show. Op 31 januari eindigt het zevende en laatste seizoen van de bejubelde serie. Om de pijn te verzachten - en meteen iets te snacken te hebben tijdens het kijken - lanceert Ben & Jerry's een smaak helemaal in teken van '30 Rock'. Het junkfoodverslaafde Tina Fey personage, Liz Lemon, zou zeggen "I want to go to there". De details van de smaak zijn nog niet bekendgemaakt, maar zullen vrijgegeven worden door Jerry Greenfield tijdens het finalefeest in New York. De '30 Rock' smaak zal in februari in de rekken van de Amerikaanse Ben & Jerry's winkels liggen en kort daarna verspreid worden in gewone supermarkten. Het is niet duidelijk of de smaak ook in België te verkrijgen zal zijn. (LP)