The Cookware Company, een snelgroeiende producent van antikleefpannen en -potten met Belgische roots, is in New York uitgeroepen tot 'Meest Beloftevolle Onderneming van het Jaar'.

De prijs is een mooie bevestiging dat niet alleen België maar ook de VS voluit kiest voor keramische antikleefpannen en -potten.

De prestigieuze prijs werd overhandigd tijdens de 'Entrepreneurship Awards', georganiseerd door de Belgisch-Amerikaanse kamer van koophandel (BelCham) in New York. Elk jaar bekroont de BelCham Belgische ondernemingen en personen die zich laten opmerken in de Amerikaanse markt en die de (economische) banden tussen de VS en België aanhalen.

The Cookware Company, met topmerk GreenPan, lanceerde in 2007 als eerste bedrijf ecologisch verantwoord kookgerei, zonder het voor de gezondheid gevaarlijke PTFE - waardoor hogere baktemperaturen mogelijk zijn zonder dat giftige stoffen vrijkomen - en zonder milieubelastend PFOA.

De GreenPan maakte haar Amerikaanse debuut op het tv-kanaal Home Shopping Network. Intussen wordt het merk ook verkocht in bekende Amerikaanse winkelketens als Macy's en Target, en in meer dan 80 landen wereldwijd. (DB)

The Cookware Company, een snelgroeiende producent van antikleefpannen en -potten met Belgische roots, is in New York uitgeroepen tot 'Meest Beloftevolle Onderneming van het Jaar'. De prijs is een mooie bevestiging dat niet alleen België maar ook de VS voluit kiest voor keramische antikleefpannen en -potten. De prestigieuze prijs werd overhandigd tijdens de 'Entrepreneurship Awards', georganiseerd door de Belgisch-Amerikaanse kamer van koophandel (BelCham) in New York. Elk jaar bekroont de BelCham Belgische ondernemingen en personen die zich laten opmerken in de Amerikaanse markt en die de (economische) banden tussen de VS en België aanhalen. The Cookware Company, met topmerk GreenPan, lanceerde in 2007 als eerste bedrijf ecologisch verantwoord kookgerei, zonder het voor de gezondheid gevaarlijke PTFE - waardoor hogere baktemperaturen mogelijk zijn zonder dat giftige stoffen vrijkomen - en zonder milieubelastend PFOA. De GreenPan maakte haar Amerikaanse debuut op het tv-kanaal Home Shopping Network. Intussen wordt het merk ook verkocht in bekende Amerikaanse winkelketens als Macy's en Target, en in meer dan 80 landen wereldwijd. (DB)