Beignets van witte en rode ui en lente-ui met verse remouladesaus

Voor 4:

Voor 4:

150 g tarwebloem

5 dl spuitwater

1 ei

1 el bakpoeder

peper en zout

2 witte uien

2 rode uien

12 stuks lente-ui

Voor de remouladesaus:

6 el verse mayonaise

1 el mosterd

5 el fijngehakte verse groene kruiden (kervel, peterselie, dragon)

2 el fijne brunoise (dobbelstenen) van augurkjes

1,5 el kappers

3 fijngehakte ansjovisfilets op olie

Maak eerst de saus: meng alle ingrediƫnten tot een homogene saus en zet in de ijskast.

Meng voor het beslag de bloem met het water, het ei en het bakpoeder. Kruid met peper en zout.

Snij de uien in ringen van 1 cm dik en maak de lente-uitjes schoon maar laat ze in hun geheel. Dompel onder in het beslag en frituur goudbruin in hete olie van 180Ā°C. Laat uitlekken en serveer met de saus.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content