Bedenk een Vlaams-Marokkaans hapje

Het nieuwe cultuurhuis Daarkom zoekt het ultieme ‘NasNas’-gerechtje.

Zeggen dat de voorbereidingen stroef verliepen, is een understatement. Vijf jaar geleden al broedde het idee, maar op 24 en 25 september is het dan toch zover: het openingweekend van het Vlaams-Marokkaans Cultuurhuis Daarkom, in hartje Brussel. Een heuglijke gebeurtenis met concerten en animatie. Voor de feestelijkheden gaat het Huis nog op zoek naar een klein koud hapje en doet daarvoor beroep op het grote publiek.

Wie vóór 5 september het ultieme bijgerechtje, aperitiefhapje of tussendoortje met typische Vlaamse en Marokkaanse ingrediënten of bereidingswijzen kan bedenken, wordt ter plaatse gehuldigd. Let wel, witloof en griesmeel moeten in het recept opgenomen worden. De inzendingen worden beoordeeld door tv-koks Choumicha en Albert Verdeyen. Het winnend gerechtje omgedoopt tot ‘Nas-Nas’, of wel ‘half-en-half’. (DB)

Praktisch

Stuur je recept vóór 5 september 2011 naar info@daarkom.be of per fax naar 02 227 64 19.

De recepten moeten duidelijk en overzichtelijk zijn, met foto en/of filmpje van de bereiding. Het Vlaams ingrediënt ‘witloof’ en het Marokkaans ingrediënt griesmeel zijn een must. Vermeld ook naam, leeftijd, adres, telefoonnummer en/of emailadres.

Contact en meer info: info@daarkom.be, tel. 02 227 64 10.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content