‘Bar & Food’ bundelt cocktails, gerechten en muziek

Uit het boek 'Bar & Food': de populaire Tiki-cocktails Rum Swizzle en Mai Tai. © gf

Brasserie Appelmans viert haar tiende verjaardag met het leuke (recepten)boek ‘Bar & Food’.

Brasserie Appelmans, in de schaduw van de Antwerpse kathedraal, bestaat tien jaar. Dat wordt gevierd met het leuke boek Bar & Food. Daarvoor nam Kasper Stuart, de man achter de schermen, culinair journalist Marc Declercq onder de arm.

In het boek maak je kennis met de absintbar, vermouths en vind je recepten van de favoriete cocktails en brasseriegerechten uit de keuken van Appelmans, 50 in totaal. De Appelmans-dj’s geven er hun favoriete playlists bij (te beluisteren door QR-code te scannen).

Bar & Food, Uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts, 29,95 euro.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content