Balls & Glory wint internationale award

© Piet De Kersgieter

De gehaktballen van de Gentse chef Wim Ballieu zijn in de prijzen gevallen. Ballieu kreeg de internationale Golden Palm uitgereikt voor het innovatiefste restaurantconcept. De kok maakte bekend dat men ook binnenkort in Antwerpen zal kunnen smullen van Balls & Glory.

De gehaktballen van de Gentse chef Wim Ballieu vielen op donderdagavond in de prijzen. Ballieu kreeg de internationale Golden Palm uitgereikt voor het innovatiefste restaurantconcept. De kok maakte bekend dat men ook binnenkort in Antwerpen zal kunnen smullen van Balls & Glory.

Balls & Glory blijft in de smaak vallen. Nadat het foodproject de Belgische selectie won, haalde het nu de internationale prijs voor innovatiefste restaurantconcept van de Leaders Club International binnen. Ballieu kaapte tijdens de prijsuitreiking in Antwerpen de Golden Palm weg voor de neus van andere projecten uit onder meer Frankrijk, Duitsland, Rusland en Zwitserland.

Nadat Balls & Glory al Gent en Brugge veroverde, is nu ook Antwerpen aan de beurt. De 30-jarige chef mag van een succesverhaal spreken, want in november zullen foodies zijn gehaktballen met verse stoemp kunnen verorberen in de Markt van het Antwerpse Felix Pakhuis. (AB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content