Het territorium van het populaire gehaktballenconcept van Wim Ballieu breidt nog maar eens uit. De Gentenaar opent op 7 juli een tweede restaurant in onze 'wonder-wondermooie hoofdstad', zoals het klinkt in het persbericht. Deze keer slaat hij zijn tenten op in een pand in het autoloze gedeelte van hartje Brussel, pal aan de Beurs. Het restaurant in de Lakensestraat blijft open.

Balls & Glory heeft al goed draaiende vestigingen in Gent, Antwerpen, Leuven en Eindhoven. Deze zomer schuimt hij met zijn foodtruck ook enkele festivals af. De mobiel houdt halt in onder meer Dranouter, Cactus-Festival, Best Kept Secret, Paradise City en We Can Dance waar festivalgangers kunnen aanschuiven voor de betere handgedraaide ballen in verschillende bereidingen, vegetarische varianten incluis. (DB)

Het territorium van het populaire gehaktballenconcept van Wim Ballieu breidt nog maar eens uit. De Gentenaar opent op 7 juli een tweede restaurant in onze 'wonder-wondermooie hoofdstad', zoals het klinkt in het persbericht. Deze keer slaat hij zijn tenten op in een pand in het autoloze gedeelte van hartje Brussel, pal aan de Beurs. Het restaurant in de Lakensestraat blijft open.Balls & Glory heeft al goed draaiende vestigingen in Gent, Antwerpen, Leuven en Eindhoven. Deze zomer schuimt hij met zijn foodtruck ook enkele festivals af. De mobiel houdt halt in onder meer Dranouter, Cactus-Festival, Best Kept Secret, Paradise City en We Can Dance waar festivalgangers kunnen aanschuiven voor de betere handgedraaide ballen in verschillende bereidingen, vegetarische varianten incluis. (DB)