Bakprinses Brenda Keirseblick verliet de reclamesector, volgde een bakkersopleiding en opende in Brugge Juliette's Artisanale Koekenbakkerij. In 2011 scoorde zij bij het grote publiek met haar boek Juliette's Speculoos, dat inmiddels ook in het Engels en Frans werd vertaald.

In haar nieuwste uitgave, Juliette's Bakboek, presenteert zij zestig recepten van zoet en hartig gebak voor een luie zondag. Het repertoire is breed en gaat van soepkorstjes en grissini tot een eigen interpretatie van misérable, of een perenmousse met chocoladebavarois.

Alle baksels zijn relatief eenvoudig en met alledaagse ingrediënten te bereiden en zijn bedoeld voor mensen die geen tijd en/of zin hebben om de hele dag in de keuken te staan. (PvD)

Juliette's Bakboek, zoet en hartig gebak voor een lazy sunday. Uitg. Lannoo. 24,99.

Bakprinses Brenda Keirseblick verliet de reclamesector, volgde een bakkersopleiding en opende in Brugge Juliette's Artisanale Koekenbakkerij. In 2011 scoorde zij bij het grote publiek met haar boek Juliette's Speculoos, dat inmiddels ook in het Engels en Frans werd vertaald. In haar nieuwste uitgave, Juliette's Bakboek, presenteert zij zestig recepten van zoet en hartig gebak voor een luie zondag. Het repertoire is breed en gaat van soepkorstjes en grissini tot een eigen interpretatie van misérable, of een perenmousse met chocoladebavarois. Alle baksels zijn relatief eenvoudig en met alledaagse ingrediënten te bereiden en zijn bedoeld voor mensen die geen tijd en/of zin hebben om de hele dag in de keuken te staan. (PvD) Juliette's Bakboek, zoet en hartig gebak voor een lazy sunday. Uitg. Lannoo. 24,99.