Bakken volgens Sofie Dumont

Ook Goe Gebakken 2 van ladychef Sofie Dumont is een schot in de roos. Het repertoire van toegankelijke recepten gaat van appelflappen bij het ontbijt tot homemade snoepgoed.

Sofie Demont, Lady Chef of The Year 2009 en chef-kok van restaurant Les Eleveurs in Halle, maakte via haar VT4-televisiereeks Goe Gebakken de kunst van het bakken terug populair. Zij weet waarover zij het heeft, want Sofie werkte vier jaar bij de bekende Brusselse patissier Wittamer. Haar eerste boek Goe Gebakken was zo’n succes, dat er meteen een opvolger kwam.

In Goe Gebakken 2 wordt weer de bakschort voorgeknoopt. Het repertoire van lekkere, toegankelijke recepten is breed en gaat van appelflappen bij het ontbijt, tot zoete en hartige taarten, pateekes voor bij de koffie en homemade snoepgoed. Het bakboek

Goe Gebakken Deel2: nog meer lekkere bakrecepten voor thuis: Linkeroever Uitgevers, 19,95 euro.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content