Bacardi opent exclusieve bar in Brussel

Bacardi opent vanaf 27 september een exclusieve popup-cocktailbar in Brussel.

Vanaf 27 september slaat Bacardi tijdelijk zijn tenten op in een uniek Brussels art-decogebouw. In navolging van de Cubaanse geheime cocktailparty’s tijdens het gouden cocktailtijdperk begin 20e eeuw, houdt ook deze popup-bar het zeer exclusief. Kwestie van de sfeer van destijds te kunnen opsnuiven. Je kunt er uiteraard nippen van authentieke cocktails op basis van het rummerk met het vleermuislogo. Maar net als de soortgelijke bar in Antwerpen, vorig jaar, kun je enkel binnen als je op voorhand reserveert. De Brusselse Casa Bacardi zal elke week slechts een beperkt aantal aanvragen honoreren.

De zogenaamde speakeasy – meestal verborgen in achterliggende vertrekken – was tijdens de jaren 20′ een geheime aangelegenheid door het opgelegde verbod op alcoholverkoop. De feestjes in donkere bars waren er niet minder plezant op. Dat moet ook de komende vier weken in rue Defacqz 14 het geval zijn. Elke avond kun je er de specialiteiten van een andere (internationale) guestbartender ontdekken. DJ’s brengen je beatgewijs in de juiste stemming. (DB)

Casa Bacardi is enkel open op donderdag, vrijdag en zaterdag van 19u tot 1u. Reserveren via 0483 20 56 97. Op 19 oktober sluit de cocktailbar definitief de deuren.

Het programma van Casa Bacardi
vr 27/9 – Dieter Van Roy (BE)
za 28/9 – Jean Yves Vottero (FR – So Izy)
do 03/10 – Boudewijn Mesritz (NL – Tales & Spirits)
vr 04/10 – Marc Plumridge (UK – Flying Bartender)
za 05/10 – Shingo Gokan (NY – Angel’s Share) & Ben Belmans (BE – Ben’s Bar) “East vs West”
do 10/10 – Arijit Bose (IN – Getafix) & Remigijus Beinoras (LT – From Lithuania with Love)
vr 11/10 – Metinee Kongsrivilai (UK – The White Lyan)
za 12/10 – Mica Rousseau (MX – Four Seasons)
do 17/10 – Tom Walker (UK – The Savoy)
vr 18/10 – Elizaveta “Lizzy” Evdokimova (RU – Delicatessen)
za 19/10 – Fun Radio Party

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content