Het concept van B-EATS is het bijeenbrengen van mensen met verschillende achtergronden in het kader van muziek, lekker eten en een memorabele belevenis. Elke editie is uniek, zowel qua locatie, internationale dj's die komen draaien als topchefs die er komen koken. Het geheel wordt afgewerkt met tal van performers, designers en visual artists.

Chef van dienst voor deze editie is Kenny Bernaerts, die het favoriete menu van gast DJ (Chicago Legend Felix Da Housecat) zal bereiden in kader van een exclusief viergangendiner in het Felix Pakhuis in Antwerpen. Parallel loopt er in samenwerking met Camping Gourmet een Streedfood Experience. Na 23u wordt er gedanst tot in de vroege uurtjes met Felix Da Housecat achter de draaitafels.

Praktisch:

Zaterdag 4 april 2015

Felix Pakhuis (Godefriduskaai 30, 2000 Antwerpen)

19 tot 23u: Exclusief viergangenmenu door chef Kenny Bernaerts (65 euro invvk) of genieten van de food truck sfeer (10 euro add).

Na 23u wordt er gedanst tot in de vroege uurtjes met Felix Da Housecat achter de draaitafels (15 euro add).

Klik hier voor meer informatie over de nieuwe editie.

Wie niet meer kan wachten tot 4 april, kan alvast wegdromen bij het zien van de aftermovie van de vorige editie.

(LD)

Het concept van B-EATS is het bijeenbrengen van mensen met verschillende achtergronden in het kader van muziek, lekker eten en een memorabele belevenis. Elke editie is uniek, zowel qua locatie, internationale dj's die komen draaien als topchefs die er komen koken. Het geheel wordt afgewerkt met tal van performers, designers en visual artists.Chef van dienst voor deze editie is Kenny Bernaerts, die het favoriete menu van gast DJ (Chicago Legend Felix Da Housecat) zal bereiden in kader van een exclusief viergangendiner in het Felix Pakhuis in Antwerpen. Parallel loopt er in samenwerking met Camping Gourmet een Streedfood Experience. Na 23u wordt er gedanst tot in de vroege uurtjes met Felix Da Housecat achter de draaitafels.Wie niet meer kan wachten tot 4 april, kan alvast wegdromen bij het zien van de aftermovie van de vorige editie.(LD)