Avocadobars: tijdelijke hype of nieuwe vaste waarde?

15/01/19 om 15:55 - Bijgewerkt op 16/01/19 om 12:26

Wat is groen, zelden helemaal zoals het hoort, razend populair op the interwebz en het hoofdingrediënt van twee nieuwe eetzaken? De avocado. Straf, want ook de kritiek neemt steeds meer toe. Hoe tijdloos is het concept avocadobar?

December 2018 was een erg drukke maand voor foodies en andere hippe vogels, want op enkele weken tijd openden in België onafhankelijk van elkaar twee avocadobars de deuren. In Brussel kon het uit Amsterdam overgewaaide The Avocado Show op veel belangstelling rekenen, Antwerpenaars genieten sinds kort van het meer Zuid-Amerikaans geïnspireerde Akuakate. Beide zaken richten zich duidelijk op een breed publiek en zijn ontwikkeld als concept dat snel kan uitgroeien tot keten.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Knack-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Knack

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee