Ter gelegenheid van de 23ste editie van de designbeurs Biënnale Interieur in Kortrijk slaan textielontwerper Casalis en topchef Matthieu Beudaert van restaurant Table d'Amis de handen in elkaar.

In een pop-uprestaurant ondergebracht op de mooie locatie van de vroegere damastweverij van Casalis, trakteert Beudaert en zijn keukenbrigade een week lang de fijnproevers en interieurliefhebbers op een heerlijk driegangendiner aan €55 per persoon (drank niet inbegrepen).

Het tijdelijke interieur werd ontworpen door Liset van der Scheer. Een artistieke installatie stelt alle partners van de popupbistro voor en geeft extra stof tot nadenken tijdens het diner. Ideaal dus voor wie gastronomische hoogstandjes wil combineren met kunst naast het bord.

Tafelen kan enkel mits reservatie. Snel zijn is de boodschap, want er zijn slechts 40 couverts per avond beschikbaar. De opbrengst van de drank gaat naar de Stichting Luka Hemelaere, die zich inzet voor kankeronderzoek bij kinderen.

Praktisch

Pop-up restaurant, Stasegemsesteenweg 72, 8500 Kortrijk. Open elke avond van 20 tot 27 oktober (behalve op woensdag 24 oktober). Enkel op reservatie: popup@casalis.be of via +32 (0)479 38 80 46. (DB)

Ter gelegenheid van de 23ste editie van de designbeurs Biënnale Interieur in Kortrijk slaan textielontwerper Casalis en topchef Matthieu Beudaert van restaurant Table d'Amis de handen in elkaar. In een pop-uprestaurant ondergebracht op de mooie locatie van de vroegere damastweverij van Casalis, trakteert Beudaert en zijn keukenbrigade een week lang de fijnproevers en interieurliefhebbers op een heerlijk driegangendiner aan €55 per persoon (drank niet inbegrepen).Het tijdelijke interieur werd ontworpen door Liset van der Scheer. Een artistieke installatie stelt alle partners van de popupbistro voor en geeft extra stof tot nadenken tijdens het diner. Ideaal dus voor wie gastronomische hoogstandjes wil combineren met kunst naast het bord. Tafelen kan enkel mits reservatie. Snel zijn is de boodschap, want er zijn slechts 40 couverts per avond beschikbaar. De opbrengst van de drank gaat naar de Stichting Luka Hemelaere, die zich inzet voor kankeronderzoek bij kinderen. Praktisch Pop-up restaurant, Stasegemsesteenweg 72, 8500 Kortrijk. Open elke avond van 20 tot 27 oktober (behalve op woensdag 24 oktober). Enkel op reservatie: popup@casalis.be of via +32 (0)479 38 80 46. (DB)