Op de site van #Boerentrots vind je een manifest dat het belang van de boer betuigt. Zonder hen ligt er immers geen lekker eten op tafel. Ze werken hard en zonder oponthoud en telen op een beperkte oppervlakte een grote verscheidenheid aan voedsel. Wat extra waardering zou dus niet mis zijn, aldus de Boerenbond.

Daarom roept de organisatie op om je lokale boer te leren kennen door de supermarkt eens links te laten liggen en je verse producten rechtstreeks bij hem te kopen. Daarnaast kan je ook een boerderij bezoeken, gaan wandelen op de boerenbuiten of volgens het seizoen koken. Het zijn immers kleine dingen die aantonen dat we onze boeren op prijs stellen.

Nog zo'n klein ding is het tekenen van het manifest. Dat kan op https://boerentrots.be/.

Op de site van #Boerentrots vind je een manifest dat het belang van de boer betuigt. Zonder hen ligt er immers geen lekker eten op tafel. Ze werken hard en zonder oponthoud en telen op een beperkte oppervlakte een grote verscheidenheid aan voedsel. Wat extra waardering zou dus niet mis zijn, aldus de Boerenbond.Daarom roept de organisatie op om je lokale boer te leren kennen door de supermarkt eens links te laten liggen en je verse producten rechtstreeks bij hem te kopen. Daarnaast kan je ook een boerderij bezoeken, gaan wandelen op de boerenbuiten of volgens het seizoen koken. Het zijn immers kleine dingen die aantonen dat we onze boeren op prijs stellen.Nog zo'n klein ding is het tekenen van het manifest. Dat kan op https://boerentrots.be/.