Apéro Bordeaux is weer in het land

© Thinkstock

Omdat het niet altijd even evident is topwijnen in een bar te drinken, wil Apéro Bordeaux wijnliefhebbers nieuwe wijnen laten ontdekken in een feestelijke sfeer. De nieuwe editie, die op 15 mei gelanceerd werd, strijkt neer in Brussel en Antwerpen.

Apéro Bordeaux werd in 2011 in België gelanceerd en focust dit jaar op de raakvlakken tussen Bordeauxwijnen, gastronomie, muziek en kunst. De afterworks beginnen telkens om 19u.

Alle wijnen maken deel uit van de zogenaamde Bordeaux Coups de Coeurs, dat zijn wijnen waarvan de prijs tussen 4 en 20 euro schommelt. Ze zijn beschikbaar in België en geselecteerd door specialisten. Tijdens de Apéro Bordeaux, heeft het publiek de kans een groot aantal rode, rosé en witte Bordeauxwijnen te ontdekken aan de schappelijke prijs van 3 à 5 euro per glas.

U kan er ook genieten van de Wine Dating (degustatieworkshoppen) waar een Wine Coach van de wijnschool in Bordeaux u het ABC van de wijnen aanleert en u toont hoe u wijn als een expert kunt proeven. Verder zullen er ook wijnbouwers aanwezig zijn om over hun passie en beroep te vertellen.

Programma van de Apéro Bordeaux 2013:

>>>In het teken van muziek

Woensdag 29 mei in Café Ultimatum in Antwerpen voor een MYSTERY GUEST SHOWCASE

>>>In het teken van kunst

Woensdag 5 juni in L’Archiduc in Brussel voor WHEN ART MEETS BORDEAUX met Ladylo

>>>In het teken van smaak

Woensdag 26 juni in het Volkshuis in Brussel: BORDEAUX BLANC GOES FOR THAI STREET FOOD met als muziekconcert: Too Much & the White Nots, een Brusselse groep.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content