Antwerpenaren die willen kennismaken met de culinaire topcreaties van de jonge Gentse patissier Joost Arijs, kunnen vanaf 27 maart terecht in zijn nieuwe Antwerpse zaak. Het wordt zijn tweede winkel, vier jaar nadat hij in de Arteveldestad een eigen zaak begon met zijn vriendin Elke De Baerdemaeker.

Volgens Arijs past het hippe, jonge en trendy imago van Antwerpen perfect bij zijn producten en stijl. De winkel kreeg een inrichting op maat van de stad, met verlichting ontworpen door de bekende Antwerpse modeontwerper Tim Van Steenbergen. 'En we hebben het aanbod ook uitgebreid met koekjes, confiserie en confituur', aldus de vakman die in 2012 door Gault&Millau werd uitgeroepen tot 'Beste Patissier van België'.

Voor het openingsweekend mag het iets extra zijn. 'Op 27 en 28 maart voorzien we voor elke klant een overheerlijk extraatje', belooft hij. Niet te afspraak voor de zoetebekken. (DB)

Voorontwerp van het interieur., gf
Voorontwerp van het interieur. © gf

Open van maandag tot vrijdag van 10u tot 18u en op zaterdag van 10u tot 18u30. Elke eerste zondag van de maand is de winkel ook open tijdens de koopzondagen.

Antwerpenaren die willen kennismaken met de culinaire topcreaties van de jonge Gentse patissier Joost Arijs, kunnen vanaf 27 maart terecht in zijn nieuwe Antwerpse zaak. Het wordt zijn tweede winkel, vier jaar nadat hij in de Arteveldestad een eigen zaak begon met zijn vriendin Elke De Baerdemaeker.Volgens Arijs past het hippe, jonge en trendy imago van Antwerpen perfect bij zijn producten en stijl. De winkel kreeg een inrichting op maat van de stad, met verlichting ontworpen door de bekende Antwerpse modeontwerper Tim Van Steenbergen. 'En we hebben het aanbod ook uitgebreid met koekjes, confiserie en confituur', aldus de vakman die in 2012 door Gault&Millau werd uitgeroepen tot 'Beste Patissier van België'. Voor het openingsweekend mag het iets extra zijn. 'Op 27 en 28 maart voorzien we voor elke klant een overheerlijk extraatje', belooft hij. Niet te afspraak voor de zoetebekken. (DB) Open van maandag tot vrijdag van 10u tot 18u en op zaterdag van 10u tot 18u30. Elke eerste zondag van de maand is de winkel ook open tijdens de koopzondagen.