Antwerpse thee naar Wereldexpo 2010 Shanghai

De ‘Gingerlove’ gemberthee van de Antwerpse FoodCreator Alain Indria heeft het geschopt tot officiële warme drank op het Belgisch paviljoen tijdens Wereld Expo 2010, dat plaatsvindt in Shanghai.

De Antwerpse ‘Gingerlove’ gemberthee van het Antwerpse bio-restaurant Lombardia heeft het geschopt tot officiële warme drank op het Belgisch paviljoen tijdens Wereld Expo 2010, dat plaatsvindt in Shanghai.

Zes maanden lang zullen China en de rest van de wereld kennis kunnen maken met de fruitige warme drank Gingerlove, die Alain Indria enkele jaren geleden creëerde in zijn eigen bio-restaurant Lombardia. Veel bekende namen, zoals Moby en Sting, konden zijn kook- en creatiekunsten al waarderen. Indria noemt zichzelf geen kok, maar een ‘food creator’. Hij heeft een gevoel voor smaken en geuren, combineert die en experimenteert er eindeloos mee. ‘Lombardia’ werd zijn laboratorium. Zijn talent werd internationaal opgemerkt door een journalist van de Wall Street Journal, die er toevallig passeerde en niet kon weerstaan aan de unieke bio-creaties.

Benieuwd naar de smaak van het fruitige drankje met gembersmaak? U kunt het voorlopig proeven in Indria’s bio-restaurant Lombardia in Antwerpen. Naast zijn unieke drankjes staan ook speciale biobroodjes en gestoomde groenteschotels op de muren, die hier dienst doen als menukaart.

Aïsa Knockaert

Lombardia FoodCreator since 1972, Lombardenvest 78, 2000 Antwerpen

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content