Wilt u een echte koffiekenner worden? Dan wacht de Università del Caffè (UdC). Er zijn flexibele studieprogramma's, afgestemd op persoonlijke voorkeur, aanleg en professionele interesse.

De traditionele cursussen worden gegeven in Trieste in Italië door specialisten van koffiebrander Illy en variëren van een vierdaagse opleiding tot maestro barista voor professionelen tot dinner events voor de kenners. Vanuit de moederuniversiteit in Trieste heeft het concept zich verspreid.

Ook in Antwerpen bestaat nu de mogelijkheid om uw koffiekennis aan te scherpen. Interactieve sessies voor Coffee-lovers en voor professionelen aan de Antwerpse University of Coffee hebben plaats op 7 december.

Adres: Bourlastraat 3-5, 1ste verdieping, 2000 Antwerpen).
De inschrijvingen zijn beperkt tot maximum 12 personen, deelname kost 55 euro.

Wilt u een echte koffiekenner worden? Dan wacht de Università del Caffè (UdC). Er zijn flexibele studieprogramma's, afgestemd op persoonlijke voorkeur, aanleg en professionele interesse. De traditionele cursussen worden gegeven in Trieste in Italië door specialisten van koffiebrander Illy en variëren van een vierdaagse opleiding tot maestro barista voor professionelen tot dinner events voor de kenners. Vanuit de moederuniversiteit in Trieste heeft het concept zich verspreid. Ook in Antwerpen bestaat nu de mogelijkheid om uw koffiekennis aan te scherpen. Interactieve sessies voor Coffee-lovers en voor professionelen aan de Antwerpse University of Coffee hebben plaats op 7 december. Adres: Bourlastraat 3-5, 1ste verdieping, 2000 Antwerpen). De inschrijvingen zijn beperkt tot maximum 12 personen, deelname kost 55 euro.