De Pauw en Kellens waren al even op zoek naar een pand om hun nieuw concept vorm te geven. In bar Jaak in de Kronenburgstraat op het Antwerpse Zuid kozen ze resoluut voor het huiskamergevoel. In de strak ingerichte bar worden hapjes en drankjes geserveerd in een losse sfeer: net als bij je thuis, maar toch buiten de deur.

Die setting is de ideale omgeving voor echte levensgenieters. Op zondag kan je er vanaf 11 uur terecht voor huisbereid en uitgebreid ontbijt, vanaf 15 uur serveert bar Jaak een uitgekiende selectie van heerlijke zeevruchten. Oesters, grijze garnalen en kokkels, of liever exclusieve kazen en hammen? De keuze hoe je je zondagnamiddag smikkelend wil doorbrengen, is aan jou.

Maandag is dan weer Dish Day bij Jaak. Vanaf 17 u wordt er telkens een eerlijke klassieker zoals stoofvlees of coq-au-vin geserveerd. Elke maandag staat er een nieuw nostalgisch gerecht op het menu, zodat je week na week verrast kan worden. (EK)

Bar Jaak

Kronenburgstraat 17a , 2000 Antwerpen

+32 487 70 70 70

info@barjaak.be

De Pauw en Kellens waren al even op zoek naar een pand om hun nieuw concept vorm te geven. In bar Jaak in de Kronenburgstraat op het Antwerpse Zuid kozen ze resoluut voor het huiskamergevoel. In de strak ingerichte bar worden hapjes en drankjes geserveerd in een losse sfeer: net als bij je thuis, maar toch buiten de deur. Die setting is de ideale omgeving voor echte levensgenieters. Op zondag kan je er vanaf 11 uur terecht voor huisbereid en uitgebreid ontbijt, vanaf 15 uur serveert bar Jaak een uitgekiende selectie van heerlijke zeevruchten. Oesters, grijze garnalen en kokkels, of liever exclusieve kazen en hammen? De keuze hoe je je zondagnamiddag smikkelend wil doorbrengen, is aan jou.Maandag is dan weer Dish Day bij Jaak. Vanaf 17 u wordt er telkens een eerlijke klassieker zoals stoofvlees of coq-au-vin geserveerd. Elke maandag staat er een nieuw nostalgisch gerecht op het menu, zodat je week na week verrast kan worden. (EK)