Antwerps restaurant Jerom opent klein broertje

© Facebook Bar Jaak

Een dik jaar na opening van het nu al befaamde restaurant Jerom starten chef Filip De Pauw en Jonas Kellens nu een nieuw concept. Na de openingsuren van het restaurant kan je vanaf nu ook terecht in bar Jaak, om de hoek.

De Pauw en Kellens waren al even op zoek naar een pand om hun nieuw concept vorm te geven. In bar Jaak in de Kronenburgstraat op het Antwerpse Zuid kozen ze resoluut voor het huiskamergevoel. In de strak ingerichte bar worden hapjes en drankjes geserveerd in een losse sfeer: net als bij je thuis, maar toch buiten de deur.

Die setting is de ideale omgeving voor echte levensgenieters. Op zondag kan je er vanaf 11 uur terecht voor huisbereid en uitgebreid ontbijt, vanaf 15 uur serveert bar Jaak een uitgekiende selectie van heerlijke zeevruchten. Oesters, grijze garnalen en kokkels, of liever exclusieve kazen en hammen? De keuze hoe je je zondagnamiddag smikkelend wil doorbrengen, is aan jou.

Maandag is dan weer Dish Day bij Jaak. Vanaf 17 u wordt er telkens een eerlijke klassieker zoals stoofvlees of coq-au-vin geserveerd. Elke maandag staat er een nieuw nostalgisch gerecht op het menu, zodat je week na week verrast kan worden. (EK)

Bar Jaak

Kronenburgstraat 17a , 2000 Antwerpen

+32 487 70 70 70

info@barjaak.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content