Vanaf 6 maart kan je bij "Stulp" terecht voor workshops, exposities van lokaal talent, optredens, filmavonden, brei-avonden, volkskeukens, feesten, rommelmarkten en allerhande andere events. Een brede waaier aan originiele activiteiten staat de komene drie maanden in de agenda van de gloednieuwe pop-up bar. Verschillende interesses zoals muziek, upcycling, handwerk, koken, fashion en design, fotografie en andere beeldende kunsten zullen er aan bod komen.

Daarnaast kan je bij "Stulp" natuurlijk ook terecht voor een lekker hapje of drankje. De bar bestaat uit een gezellige ruimte die ingericht is met gerecycleerd en tweedehands materiaal. Het aangenaam terras is dan weer uitgerust met zicht op het water.

"Stulp" is gelegen aan Kattendijkdok-Oostkaai 22, 2000 Antwerpen.

Geopend van 6 maart tot 31 mei op donderdag en vrijdag van 14u tot 24u, zaterdag en zondag van 11u tot 24u.

LD

Vanaf 6 maart kan je bij "Stulp" terecht voor workshops, exposities van lokaal talent, optredens, filmavonden, brei-avonden, volkskeukens, feesten, rommelmarkten en allerhande andere events. Een brede waaier aan originiele activiteiten staat de komene drie maanden in de agenda van de gloednieuwe pop-up bar. Verschillende interesses zoals muziek, upcycling, handwerk, koken, fashion en design, fotografie en andere beeldende kunsten zullen er aan bod komen. Daarnaast kan je bij "Stulp" natuurlijk ook terecht voor een lekker hapje of drankje. De bar bestaat uit een gezellige ruimte die ingericht is met gerecycleerd en tweedehands materiaal. Het aangenaam terras is dan weer uitgerust met zicht op het water. LD